Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Tomislav Sivić ističe da je ekipa u teškoj situaciji, da su za to svi zajedno krivi, kao i da nije preostalo puno vremena za reakciju:

’’Poštujem Mladost, to je skup iskusnih superligaških igrača koji su godinama na sceni. Potrebno je da izvučemo pouke iz poraza na našem terenu od Radničkog 1923 i da u predstojeći duel uđemo maksimalno motivisani i disciplinovani. Ne bih se osvrtao na poraz od Crvene zvezde u Beogradu, tu smo bili bez pola tima. Momcima nije lako i treba ih razumeti, zaslužili su da im se nešto vrati i mislim da će se to sada i dogoditi. Nije nam ostalo mnogo vremena za reakciju. Svi zajedno smo krivi što smo došli u tešku situaciju iz koje zajedno moramo i da izađemo.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Mladosti igra se u ponedeljak 14. marta 2022. godine sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar