Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da bez obzira na ime i poziciju rivala na tabeli nikome unapred ne priznaje da je bolji i da će se njegovi igrači potruditi da pokažu svoj kvalitet:

’’Gostujemo kvalitetnoj ekipi koja se u ovoj izjednačenoj ligi izdvojila i čvrsto pozicionirala na trećem mestu tabele. Imaju sjajne igrače, dobar stručni štab i igraju evropske utakmice, što mnogo govori o njima. Uskoro počinje plej–of i raduje me što smo pobedom na prošloj utakmici uspeli da se izdignemo posle teške prošle polusezone i početka ove. Krenuli smo uzlaznom linijom po pitanju forme i rezultata, a samim tim i na tabeli. Bez obzira što je protivnik Čukarički, mi mu pre utakmice ne priznajemo da je bolji. Izmerićemo snagu i očekujem da potvrdimo kvalitet i pokažemo šta umemo. Sa druge strane, pokušaćemo da nam ovaj meč bude odrednica ka plej–ofu i da dođemo do četvrte pozicije. Za nas je svaka utakmica maltene kvalifikaciona. Mislim da nam je uspelo da se sa tim pritiskom nosimo na dobar način i verujem da ćemo tako nastaviti i na Banovom brdu. U dobrom raspoloženju čekamo utakmicu protiv Čukaričkog, momci su pozitivni i željni da  protiv tako dobrog protivnika odigraju najbolje sto mogu, pokažu svoj kvalitet i odgovornost i pokušaju da dođu do povoljnog rezultata.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i TSC-a igra se u subotu 12. marta 2022. godine sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK TSC