Surdulički Radnik u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dušan Đorđević ističe da od svojih igrača očekuje da nastave seriju dobrih rezultata:

’’Pred nama je još jedna u nizu izuzetno bitnih utakmica. Mi smo od početka sezone zabeležili nekoliko dobrih rezultata, tačnije nismo imali nijedan poraz i probaćemo da tako bude i u narednoj utakmici. Potrudićemo se da nastavimo taj niz i osvojimo neke bodove koji bi nam mnogo značili u nastavku prvenstva. Tu smo na poziciji koja je bodovno blizu plej-ofa, ali smo isto tako u poziciji da su ekipe sa dna prišle nama, odnosno svim ekipama u sredini tabele, tako da nema opuštanja. Znamo da Proleter ima kvalitet, ima dobar broj izuzetno kvalitetnih igrača, pre svega Ninkovića, Kaluđerovića, prekaljene igrače. Imaju i oni kadrovskih problema zbog kartona i povreda, ali i pored naših sličnih problema probaćemo da učinimo sve da i na ovoj utakmici ostanemo neporaženi.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Radnika igra se u subotu 12. marta 2022. godine sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: FK Radnik