Surdulički Radnik u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dušan Đorđević je sa puno respekta govorio o protivniku, ali je najavio i veliku borbu svojih igrača za osvajanje bodova:

’’Dva susreta su nam na programu u kratkom vremenskom periodu, te imamo malo vremena za odmor i pripremu naredne utakmice. Odigrali smo tešku utakmicu na gostovanju u Bačkoj Topoli i uzeli, po meni, veliki bod, a već u ponedeljak nam dolazi izuzetno kvalitetan i jak Čukarički. Mišljenja sam da se liga jako izjednačila, da je veliki broj klubova u vrlo malom bodovnom razmaku i da praktično svako svakoga može da pobedi. Naravno, Čukaričkom se ne preti, to je izuzetno jak protivnik sa velikim brojem kvalitetnih pojedinaca, a jaki su i kao tim, predvodi ih legenda našeg fudbala. Mi se spremamo za žestoku borbu. Znamo da gost dolazi sa velikim ambicijama. Biće žestoko, biće borbeno, verujem da će prštati po celom terenu, pa sad ko će tu izaći kao pobednik videćemo. Mi igramo na svom terenu, pred svojom publikom i daćemo sve od sebe da uzmemo još koji bod.’’

Meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Čukaričkog igra se u ponedeljak 07. marta 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnik