Najbolji igrač 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Marko Rakonjac, strelac i dvostruki asistent u pobedi Čukaričkog nad ekipom Napretka u Beogradu.

Odigrano je još jedno prolećno kolo koje je donelo nekoliko odličnih mečeva i nekoliko većih iznenađenja. Iznenađujuća je i ubedljiva pobeda ekipe Čukaričkog nad ekipom Napretka u derbi meču ove runde takmičenja, a susret je završen rezultatom 3:0. Najzaslužniji za to je mladi napadač ’’brđana’’ Marko Rakonjac koji je zabeležio jedan pogodak i dve asistencije, pokazavši da će biti dobra zamena za doskorašnjeg saigrača Đorđa Jovanovića. Zbog toga je upravo on naš izbor za najboljeg aktera 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije.


FOTO: FK Čukarički

Marko Rakonjac (21) je rođen u Bijelom Polju, igra na poziciji centralnog napadača, a ponikao je u ekipi Jedinstva iz rodnog grada. Karijeru je nastavio u mlađim kategorijama Čukaričkog, a jednu sezonu proveo je u ekipi IMT-a. Tokom aktuelne superligaške sezone zabeležio je 19 nastupa i postigao 7 pogodaka. Nastupao je i za mlađe reprezentativne selekcije Crne Gore.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: