Lučanska Mladost u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dragiša Žunić ističe da su utakmice sa našim najtrofejnijim ekipama prilika da njegovi igrači odigraju rasterećeno:

’’Očekuje nas zahtevan i iznad svega težak meč. Suvišno je trošiti reči hvale na račun igre Partizana, jer zaista i u Evropi, a i u domaćem prvenstvu tim Aleksandra Stanojevića postignutim rezultatima i konkretno potvrđuje svoje vrednosti. Veliki respekt prema crno-belima je logičan, ali to ne znači da od mojih igrača ne očekujem da će dati maksimum. Nije floskula, ali ovo su utakmice koje po nepisanom pravilu, protiv naših najtrofejnih klubova, možemo odigrati bez prevelikog psihološkog opterećenja. Siguran sam da je Partizan tim sa jasno definisanim ambicijama, koji brzo prevazilazi okolnost i posledice poraza. Shodno tome, izostanak Zdjelara koji igra u vrhunskoj formi jeste hendikep, ali Stanojević ima u rotaciji mnogo kvalitetnih igrača. Pokušaćemo da odigramo što je moguće bolje, sa dominantnom željom da pružimo čvrst otpor Partizanu.’’

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Mladosti igra se u četvrtak 03. marta 2022. godine, sa početkom u 17:05 časova.

FOTO: FK Mladost