Beogradski Partizan u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da očekuje težak meč, ali i povratak svog tima na pobednički kolosek:

’’Važna utakmica kao i svaka do sada, znamo šta nam je činiti. Nemamo nove kadrovske probleme, čekamo utakmicu sa velikom željom da se vratimo na pobednički put koji smo imali tokom cele polusezone. Spremni smo da pokažemo karakter, znanje i umeće i da se vratimo tamo gde nam je i mesto. Imali smo sastanak dva dana posle derbija, ukazali smo na probleme koje smo imali i stvari koje su nam se desile. Glupo je pričati o motivaciji u Partizanu, dešavali su se porazi i ranije pa si se vraćao. Imamo mnogo jak deo sezone iza nas da bi nas poremetilo tako nešto, ako nešto može da nas poremeti onda nismo pravi. Čeka nas duel sa jednom ozbiljnom ekipom koja je u usponu forme, koja igra dobro ove polusezone. Imaju dosta iskusnih igrača koji su igrali u inostranstvu, naravno da ulazimo sa respektom prema njima u ovu utakmicu i sa našom željom da pokažemo karakter. To nema veze sa derbijem, u svakom slučaju nas čeka teška utakmica.’’

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Mladosti igra se u četvrtak 03. marta 2022. godine, sa početkom u 17:05 časova.

FOTO: FK Partizan