Stanković: Ovo je novo finale za nas i nije potrebna dodatna motivacija

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 252

Ekipa Crvene zvezde u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije biće gost gradskog rivala, ekipe Voždovca.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da su njegovi igrači izuzetno motivisani, naročito posle uspešnog nastupa u derbiju:

’’Ovo je novo finale za nas i nije potrebna dodatna motivacija. Radili smo na tome tokom poslednjih nekoliko meseci, pogotovo u pripremnom delu, sa mnogo priče i dobrih treninga. Podigli smo nivo mentalne i fizičke snage i niko više od nas ne može da želi pobedu. Svaka sledeća utakmica je identična kao derbi, ne menja nam se pristup. Tri boda su naš cilj koji želimo da ostvarimo. Izašli su hrabro protiv nas kada smo se prošli put sastali. To je nešto što podržavam i poštujem. Tada smo imali problema, usled devet utakmica u 28 dana, ali sada je malo drugačija energija i raspored. Dolazimo iz derbija koji nam je dao snagu da istrajemo. Oni žele da se nadigravaju, nemaju pritisak, sve i ako pogreše i izgube niko im neće ništa reći. Što se nas tiče, moramo da budemo fokusirani i da ispoštujemo dogovor. Veštačka trava može da bude problem, lopta koči, odskakuje, ima čudnu brzinu, ali imamo mi mnogo iskusnih igrača. Uostalom, igrali smo već na njihovom stadionu i nismo imali veće probleme. Adaptacija kroz zagrevanje i početak utakmica treba da bude brža što se tiče naših igrača i ne sumnjam da će biti.’’

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Crvene zvezde igra se u četvrtak 03. marta 2022. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte