Linta: Jasno je ko je favorit, ali sporski je izaći na teren i dati sve od sebe

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 234

Beogradski Voždovac u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Aleksandar Linta ističe da je ekipa u manjoj krizi iz koje želi da izađe, a da je u prvom delu sezone pokazala da može da se nosi sa crveno-belima:

’’U prethodna tri kola smo uzeli samo jedan bod i cilj je da izađemo iz te male krize. Jasno je ko je favorit, ali sporski je izaći na teren i dati sve od sebe za pobedu, što ćemo mi i uraditi. Daleko od toga da pretimo Crvenoj zvezdi, svesni smo njihovih kvaliteta, ali znamo i koje su naše prednosti. Igramo kod kuće, na našem terenu gde imamo idealne uslove da svoju igru i ideju sprovedemo u delo. Takođe, pokazali smo u prvom delu sezone na Marakani da možemo da pariramo crveno-belima i želimo da se nadigravamo. Postoje mali problemi sa povredama, takođe jedan od najstandardnijih igrača Justas Lasickas neće moći da igra zbog kartona, ali ćemo dati sve od sebe da nas to ne poremeti.’’

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Crvene zvezde igra se u četvrtak 03. marta 2022. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Voždovac

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte