Niški Radnički u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Radoslav Batak ističe da su ambicije jasne i da je za njihovo ostvarenje neophodno da ekipa pobeđuje:

’’Idemo na pobedu, ništa nas drugo ne interesuje. Metalac respektujemo, to je dobar tim, pogotovo na domaćem terenu. Ipak, mi imamo naš cilj, to je izlazak na međunarodnu scenu i za njegovo ostvarenje su nam potrebni trijumfi. Smatram da smo kvalitetnija ekipa. Naučili smo na greškama koje smo pravili protiv Novog Pazara, kada smo morali sve da rešimo u prvom poluvremenu. Igraćemo ofanzivno i moraćemo da realizujemo šanse, kako ne bismo došli u nepotrebne probleme kao protiv Pazaraca.  U Gornjem Milanovcu ćemo biti gotovo pa kompletni, pošto ne mogu da računam samo na štopera Savića, dok su ostali spremni i konkurišu za startnu postavu.’’

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Radničkog iz Niša igra se u sredu 02. marta 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš