Kruševački Napredak u okviru 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Ivan Stefanović ističe da očekuje da njegovi igrači odigraju na nivou prethodnog susreta, kao i veliku podršku navijača:

’’U prethodnom kolu celo drugo poluvreme smo igrali bez Alena Melunovića i momci su pokazali karakter, taktičku disciplinu, izdržali jedno nadljudsko opterećenje što se tiče trčanja, borbenosti, zalaganja, koncentracije. Sačuvali smo bod, ali i mogli da kaznimo ekipu Radnika u samom finišu, posle kornera. Okrećemo se TSC – u, svesni da neće biti lako. Rekao sam igračima u svlačionici da se mi pitamo i ukoliko budemo na nivou iz Surdulice, pobeda neće doći u pitanje, bez obzira što ne možemo da računamo na Melunovića, ali tu je Kunić. Pozivam navijače da dođu i podrže nas. Termin je idealan, subota, 14 časova, biće lepo vreme. Uvek je lakše uz navijače, a sigurno je da će momci dati sve od sebe da ih obraduju. Veliku zahvalnost dugujemo i navijačkoj grupi Jakuza. Bodrili su nas u Surdulici svih 90 minuta, nadam se da će u subotu biti još brojniji na ’’severu’’. Što se tiče ekipe TSC-a, nije to onaj tim u kojem su glavni igrači bili Zec, Silađi, Lukić. Na klupu je jesenas seo Lazetić, gaji isti sistem igre i istu formaciju sa trojicom igrača u zadnjoj liniji. Svakako, neugodna su ekipa. Doveli su napadača Škuletića, o kome ne treba trošiti reči. Imaju odličnog  Stanojeva, Ratkova, Banjca, ali smatram da smo bolji i da će pre svega presuditi voljni momenat i veća želja za pobedom.’’

Meč 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i TSC-a igra se u subotu 26. februara 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Napredak