Niški Radnički u okviru 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Radoslav Batak ističe da porazi rivala ne smeju da zavaraju nikoga i da će biti potrebno da pruže maksimum kako bi stigli do pobede:

’’Igramo kući posle serije teških mečeva. Željno iščekujemo ovu utakmicu i nadamo se dobroj poseti i podršci. Opuštanja ne sme biti, stiže nam neugodan rival i moramo biti na maksimumu ukoliko želimo da ostvarimo cilj, a to je pobeda. Bićemo ofanzivni, napašćemo i nadamo se najboljem. Novi Pazar je ovaj drugi deo sezone otvorio sa dva poraza, ali to ne sme da nas zavara. Dobar su tim, imaju novog trenera i sigurno će doći ovde da pokušaju da iznenade. Ipak, smatram da smo mi kvalitetniji i da ćemo biti ti koji će se pitati. Retke su situacije kada mogu da računam na sve igrače, a mislim da će sada biti tako. Vujadinović je na prošloj utakmici dobio nezgodan udarac, nije trenirao dva dana, ali se juče vratio u proces i verujem da će biti spreman. Mićibući još uvek nije potpuno fit, ali je speman za određenu minutažu, dok se u kombinaciju vraća Lazar Jovanović koji je propustio prethodni meč zbog povrede. Ostali su spremni i izvešćemo sastav za koji verujemo da može da nam obezbedi tri boda.’’

Meč 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Novog Pazara igra se u petak 25. februara 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš