Niški Radnički u okviru 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba gostiju Radoslav Batak veruje da je kvalitet na strani njegovog tima, kao i da je to potrebno dokazati i na terenu:

’’Voždovac je kvalitetna ekipa, teško je igrati sa njima u gostima zbog te veštačke podloge i specifičnih uslova na stadionu. Još mi je u glavi prošla sezone i poraz na „krovu“ sa 5:0. Zbog svega toga im prepuštam ulogu favorita, ali mi ćemo dati sve od sebe da dobijemo ovaj meč. Lazar Jovanović je protiv Crvene zvezde dobio nezgodan udarac i moraće da preskoči ovaj meč. Miljana Škrbića smo izgubili na duži period, a ostali su spremni. Rioheji Mićibući je protiv Zvezde bio na klupi, a naš medicinski tim čini sve da ga osposobi da nam pomogne protiv Voždovca. Ekipa je motivisana, imali smo to veliko emotivno pražnjenje protiv Crvene zvezde, ali baš zato sam odmah posle te utakmice rekao da treba istog momenta da je zaboravimo i okrenemo se Voždovcu. Održali smo sastanak tamo na stadionu ’’Rajko Mitić’’, igračima nije bilo lako, ali je i njima jasno da su utakmice kao što je ova u nedelju ključne u borbi za naš cilj, a to je četvrto mesto na tabeli. Imamo kvalitetniju ekipu od Voždovca i to moramo da dokažemo i na terenu.’’

Meč 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Radničkog iz Niša igra se u nedelju 20. februara 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš