Kragujevački Radnički 1923 u okviru 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Nenad Lalatović ističe da Partizan ima ulogu apsolutnog favorita, ali da su čuda u fudbalu uvek moguća:

’’Partizan je pobedom u Pragu protiv jedne jako kvalitetne ekipe kao što je Sparta pokazao da je sa pravom lider prvenstva. To je svakako razlog za dodatni oprez sa naše strane pred gostovanje u Beogradu, s obzirom da je ova pobeda dodatno podigla elan i samopouzdanje u njihovim redovima. Izlišno je govoriti o igračkom kvalitetu ekipe Partizana. Njihovi rezultati sami govore. To je prava takmičarska ekipa, odlično popunjena u svim linijama tima, koju predvodi u ovom trenutku najbolji trener Super lige Aleksandar Stanojević, koji je od svog povratka u klub prosto preporodio ekipu. Nema sumnje da Partizanu pripada uloga apsolutnog favorita, ali čuda su u fudbalu uvek moguća, posebno kada jedna ekipa ima svoj dan. Da smo uspeli da se pojačamo sa bar još dvojicom-trojicom igrača, onda bismo možda bili u poziciji da pretimo Partizanu. Ovako, pokušaćemo da se sa postojećim igračkim kadrom, kojim sam ja generalno jako zadovoljan, prikažemo u što je moguće boljem svetlu. Od igrača zahtevam samo da pruže svoj maksimum na terenu, da ispoštuju zadatke i da ovu utakmicu odigraju za svoju dušu.’’

Meč 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Radničkog 1923 igra se u nedelju 20. februara 2022. godine, sa početkom u 15:30 časova.

FOTO: FK Radnički 1923