Lider šampionata Partizan u okviru 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da prednost njegovog tima može biti kratak period koji je trener Lalatović imao na raspolaganju za rad sa ekipom, ali i poziva na oprez:

’’Svima je poznato koliko nam znači svaka utakmica i ulazimo u duel sa maksimalnim poštovanjem prema rivalu i treneru Lalatoviću. Kragujevčani nisu uigrani po meri njihovog trenera, jer su kratko zajedno. Nadam se da Radnički neće ni protiv nas biti na željenom nivou, ima ekipu koja može ozbiljno da nas ugrozi, posebno ofanzivce poput Nemanje Tomića, Marka Mirića i Voja Ubiparipa. Konačno igramo na svom terenu, što nam mnogo znači. Svako putovanje je stres, naročito ukoliko se vratite u tri, četiri časa posle ponoći, kao što je to bio slučaj kad smo putovali iz Praga. Upravo zato nadam se da ćemo imati veliku podršku i da će sva energija na tribinama biti pozitivna i usmerena ka nama. Utakmica u Pragu je bila fizički izuzetno teška, neke igrače smo uspeli da sačuvamo. Tek je početak prolećnog dela sezone, tako da još nema akumulacije umora. Nenad Lalatović će svoj pečat prema mojoj proceni dati tek posle reprezentativne pauze. Znam kako su mu timovi igrali. Pobednik je, zna da igra i protiv jačih i  slabijih od sebe. U utakmicu ulazimo sa velikim respektom.  Ne znam da li je neki trener uspeo da ’’namesti’’ ekipu posle sedam dana, tako da u tome vidim našu prednost.’’

Meč 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Radničkog 1923 igra se u nedelju 20. februara 2022. godine, sa početkom u 15:30 časova.

FOTO: FK Partizan