Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dragan Radojičić ističe da njegovi igrači nakon poraza u premijernom prolećnom kolu moraju da daju sve od sebe i osvoje bodove:

’’Postigli smo rezultat koji nas je vratio unazad i nemamo izbora osim da pobedimo. Kolubara igra jako i čvrsto, odlikuje ih dobra hemija, samo su izgubili u gostima od Partizana, a pretežno osvajaju bodove kod kuće. Nas interesuju tri boda i tako ćemo se ponašati, treba da pokažemo reakciju na prethodni poraz. Da ponizno izađemo, bas tako, i damo sve od sebe, jer to naši navijači zaslužuju. Od priče nema vajde, samo dela govore. Moramo zaigrati u pravom elementu i fokusirati se na protivnika. Protivnika znam dobro, kao i oni nas. Dosta igrača poznajem i upućen sam u njihove mogućnosti. Imaju neki kvalitet, ali jedan donosi prevagu. Radi se o Đuranoviću koji im je, tvrdim, svojim golovima doneo više od polovine bodova. Fenomenalno igra i drago mi je zbog njega, ali ne bih voleo da protiv nas bude u elementu.’’

Meč 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Kolubare igra se u subotu 19. februara 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar