Kruševački Napredak u okviru 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Ivan Stefanović ističe da protivnik ima više igrača koji individualnim kvalitetom mogu da reše meč, ali da će njegovi igrači pokušati da iskoriste uočene nedostatke i anuliraju prednosti Novosađana:

’’Suvišno je trošiti reči o Vojvodini, klubu koji je igrao zapaženu ulogu i u onoj staroj Jugoslaviji. Imaju Novosađani danas dobar i kompaktan tim, za sam vrh tabele. Delimo poziciju na tabeli, imamo isti broj bodova, mada trenutni poredak može da zavara. Blizu su pratioci, svi na tri-četiri boda. Generalno, očekujem neizvesnu utakmicu. Svesni smo da Vojvodina ima više igrača koji individualnim kvalitetom mogu da reše pitanje pobednika, ali nisu bez mana. Dobro smo ih skautirali, pokušaćemo da anuliramo sve njihove prednosti, a iskoristimo uočene nedostatke. Idemo u Novi Sad da igramo fudbal, pokažemo se u najboljem svetlu. Svakako, imamo pravo na nadu. Igrači sa nestrpljenjem čekaju početak, to je sigurno i znam da će dati sve od sebe da izborimo pozitivan rezultat.’’

 Meč 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Napretka igra se u ponedeljak 14. februara 2022. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Napredak