Beogradski Voždovac u okviru 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lazarevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Kolubare.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Aleksandar Linta oprezan je pred prvi duel u nastavku sezone, bez obzira što njegov tim ima ulogu favorita:

’’Siguran sam da će iz trenerskog i igračkog ugla meč biti zahtevan i težak. Uvek su te prve utakmice, bilo u jesenjem ili prolećnom delu sezone, specifične i nose dodatnu tenziju i opterećenje. Ipak, verujem da ako odigramo sa odgovarajućom energijom, dobar meč i rezultat neće izostati. Imamo dovoljno iskustva da se prilagodimo svim uslovima igre, ali naravno da naše taktičke zamisli i planove prilagođavamo i tome. Uloga favorita je nezahvalna i ponekad jako precenjena. Ako izuzmemo Partizan i Zvezdu, timovi su veoma izjednačeni i nijanse odlučuju, što naravno i stanje na tabeli potvrđuje. Ne želim previše da se bavim protivnikom, fokusirani smo na sebe. Naša najveća snaga je tim, zajedništvo, dobar ambijent i atmosfera, i naravno igra.’’

Meč 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Voždovca igra se u nedelju 13. februara 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Voždovac