Lazarevačka Kolubara u okviru 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Đurđević ističe da je zadovoljan bodovnim saldom, ali i da bi pobedom situacija bila značajno olakšana:

’’Svaka utakmica je važna, a prva sledeća uvek najvažnija, pogotovo prva u polusezoni koju igrate kod kuće. Imamo solidan bodovni saldo, a sa pobedom bi nam situacija bila značajno lakša. Kako god da bude mi se spremamo za ostvarenje generalnog cilja, a to je opstanak u Super ligi, što neće biti lako. Sve što se kadrovske situacije ide u dobrom smeru, igrači se vraćaju, prelazni rok nije završen, a nadamo se da ćemo uspeti da uradimo još nešto po tom pitanju, jer imamo potrebe za još par kvalitetnih pojačanja. Sve u svemu, važna utakmica u nedelju, a ono što determiniše uspeh to je rezultat, pa se nadam pobedi i dobrom startu.’’

Meč 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Voždovca igra se u nedelju 13. februara 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Kolubara