Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dragan Radojičić ističe da od svojih igrača oćekuje da primene sve ono što se tokom priprema radilo i da pokažu ogromnu želju za pozitivnim rezultatom:

’’Na nama je da sprovedemo u delo sve ono što smo spremali, da uđemo u utakmicu kako treba, da uradimo posao koji smo od početka priprema radili. Znaju se naše ambicije, znaju se ambicije Metalca, naše je da se nadamo pozitivnom rezultatu. Kao što uvek ponavljam, teren je jedino merilo ko će da bude bolji. Nijednog trenutka igrači Metalca ne smeju imati veću želju od mojih igrača, jer ovo je borba za goli život. Pojačanja su jako dobra, radili su odlično, dobro su se uklopili. Jednom rečju, to je grupa odličnih momaka i svesni su težine situacije. Videćemo da li je prelazni rok za nas završen. Ko nas prati i analizira dobro je upoznat. Radićemo koliko vreme dozvoli da se pojačamo. Kiković je od početka priprema sa nama i nismo ga pominjali kao povređenog. Juče je dobio snimak kičmenog stuba, i vidi se da je treći pršljen koji je napukao zarastao i biće spreman. Da pojasnim, nije mogao biti korišćen pre dobijanja dozvole lekara.’’

Meč 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Novog Pazara igra se u nedelju 13. februara 2022. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar