Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da su ambicije u prolećnoj polusezoni velike i najavljuje veliku borbu u oba domaća takmičenja:

’’Moja očekivanja su velika. To sam istakao odmah po dolasku na mesto trenera TSC-a, a ponavljam i sada, posle priprema na kojima smo proveli pet nedelja i dobro se uigrali. Osvežili smo igrački kadar i usvojili nove principe koje želimo da sprovodimo u igri. TSC je klub koji, po kvalitetu igrača i organizaciji, u svakoj utakmici mora da ide na pobedu. Nismo na poziciji na kojoj želimo da budemo, ali naši ciljevi su jasni i ostvarivi. Pre svega želimo da dođemo do plej-ofa, a onda da pokušamo da napadnemo i Evropu. Takođe, ne zaboravljamo ni Kup Srbije gde imamo ambiciju da pobedimo sve protivnike koji su pred nama. Igrači su upoznati sa time i svi stremimo tom cilju. Dobro smo se pripremili i planiramo da to pokažemo i na terenu. Mladost je klub koji je menjao trenere, ali ideja igre im je ostala ista. Imaju mnogo iskusnih igrača i o njihovoj ozbiljnosti najbolje govori činjenica da su iz nezavidne pozicije sa početka sezone i sedam uzastopnih poraza došli do toga da na tabeli budu jedno mesto iza nas. Znamo da nas čeka zahtevna utakmica, uslovi za igru u Lučanima nisu idealni, ili bar ne onakvi na koje smo navikli, ali adaptiraćemo se i radujemo se nastavku takmičenja.  Idemo na pobedu i tako će biti od prve do poslednje utakmice prvenstva.’’

Meč 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i TSC-a igra se u nedelju 13. februara 2022. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK TSC