Surdulički Radnik u okviru 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dušan Đorđević ističe da će njegovi igrači dati sve od sebe da jesenji deo šampionata završe pobedom:

’’Iz razgovora sa ekipom, meni je situacija prilično jasna. Ako uspemo da u poslednjem kolu zabeležimo pobedu, možemo da polusezonu proglasimo i uspešnom, uz sve one problem koje smo imali od promene trenera pa na ovamo. Pred nama je težak izazov, dolazi nam iskusna ekipa, koja ima dobar broj igrača koji su dugo u Super ligi. Njihov kvalitet je iskustvo, najopasniji su u špicu, a njihov ozbiljan kvalitet su prekidi iz kojih uvek imaju veliki broj uigranih akcija i daju veliki broj golova iz tih situacija. Čeka nas težak teren, težak protivnik, ali sve ćemo učiniti da zaokružimo polusezonu trijumfom i da kažemo da smo u nekom momentu uspeli da uradimo jedan deo posla.’’

Meč 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Mladosti igra se u nedelju 19. decembra 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Radnik