Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da njegov tim igra sve bolje iz utakmice u utakmicu, zbog čega se nada dobrom izdanju u Kruševcu:

’’Pre najave utakmice želeo bih treneru Napretka Milanu Đuričiću što brže ozdravljenje. Imam veoma visoko mišljenje o njemu kao treneru i mislim da je u tom klubu veoma važan faktor, da je učinio jako puno u tom klubu. Napredak u poslednje vreme igra jako dobro. Radi se o ekipi koja preferira pas igru i veliki posed lopte. Imaju par iskusnih igrača, međutim uz dužno poštovanje svih, mi gledamo sebe. Nadam se da ćemo biti u dobrom ritmu, igramo sve bolje iz utakmice u utakmicu i nadam se dobrom izdanju u Kruševcu. Ovo je poslednje kolo u ovoj godini i neće biti kalkulacija ni sa jedne strane. Imamo iste kadrovske probleme, vraća nam se jedino David Dunđerski, pošto je odradio žute kartone. Neizvestan je još nastup Luke Bijelovića, ostali su zdravi i spremni za utakmicu.’’     

Meč 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Spartaka igra se u subotu 18. decembra 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK