Lazarevačka Kolubara u okviru 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Đurđević ističe da je u ovom trenutku iluzorno pretiti lideru šampionata, ali da očekuje da njegovi igrači daju sve od sebe da naprave iznenađenje:

’’Već smo napravili neki rezime ove polusezone koja se polako privodi kraju i mogu da kažem da možemo biti veoma zadovoljni. Ali, rekao sam to i igračima, još uvek nije sve gotovo, imamo još jednu utakmicu, možda i najlakšu. Idemo u goste apsolutnom favoritu, ekipi Partizana, lideru u našem šampionatu. Njihova očekivanja su velika, a naša očekivanja ne smemo javno da ih kažemo. Pretiti Partizanu ili nešto slično u ovom trenutku je iluzorno. Ipak, i pored činjenice da su nas u prvom susretu ubedljivo savladali, ja tada nisam bio razočaran našom igrom. Igrali smo korektno i individualan kvalitet crno-belih je došao do izražaja. Idemo u Humsku da damo sve od sebe, pa kako bude. Nemamo idealnu situaciju kada je reč o sastavu, nisu ni oni, ali njihov roster ima veliki broj kvalitetnih igrača. Spremamo se bez nekog velikog pritiska, rekao sam momcima da odigramo za sebe, najbolje što možemo u ovom trenutku. Ako Partizan bude bolji čestitaćemo im, ako bude drugačije bićemo jako srećni.’’

Meč 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Kolubare igra se u subotu 18. decembra 2021. godine, sa početkom u 12:55 časova.

FOTO: FK Kolubara