Kruševački Napredak u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’čarapana’’ Nikola Stojanović ističe da između ove dve ekipe nema nepoznanica, da Lučanci kako sezona odmiče podižu formu, kao i da sve zavisi od pristupa njegovih igrača tokom svih devedeset minuta:

’’U prvom krugu smo pobedili Mladost kod kuće sa 2:1 i sigurno sada priželjkuju revanš, tim pre što su u kritičnoj zoni. Imaju Lučanci u svojim redovima nekoliko bivših fudbalera Napretka, mislim pre svega na Lekovića, Cvetkovića i Bahu. Na klupi je Ivan Stefanović, Kruševljanin, tako da iznenađenja teško može da bude. Poznaju nas dobro, kao i mi njih. Startovali su loše, ali uspeli su potom da se konsoliduju. Generalno, uvek je teško protiv njih. Prošle nedelje je padao sneg, očekuje se loše vreme i u narednom periodu, pa je jasno da lepršave igre neće biti. Moramo što pre da se prilagodimo uslovima za igru, da uđemo u utakmicu maksimalno borbeni, motivisani, ali i koncentrisani od prvog minuta, da nam se ne ponavlja da već posle nekoliko minuta moramo da jurimo da anuliramo minus. Borbenost podrazumeva da pokušamo da dobijemo svaki duel, mnogo trčanja i samo sa takvim pristupom možemo da se nadamo povoljnom rezultatu.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Napretka igra se u nedelju 12. decembra 2021. godine, sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: FK Napredak