Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dragan Radojičić ističe da njegova ekipa sa svima može da igra i da je za dobar rezultat neophodno da borbenost, htenje i trčanje budu na visokom nivou:

’’Siguran sam da ćemo borbenošću, zalaganjem, htenjem i trčanjem da budemo na visokom nivou, a to bi trebalo da nam se vrati kroz rezultat. Očekujem da navijači, koji su hvalili našu igru, sada dođu u velikom broju i podrže nas. Potrebni su mojim momcima. Oni non-stop igraju pod pritiskom, iako se ja trudim da ga sklonim. Ekipa Voždovca je zaslužila da na nekim utakmicama rezultatski bolje prođe. Ne samo Vujnović, svi su odlični, uključujem tu i klupu za rezerve. Znam, ipak, šta imamo, a dokazali smo da protiv svih možemo da igramo. Očekujem da budemo bolji rival.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Voždovca igra se u nedelju 12. decembra 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar