Beogradski Čukarički u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Saša Ilić ističe da je liga ujednačena i da u svaki meč ekipa mora ući maksimalno motivisano i koncentrisano:

’’Idemo na dve pobede u preostala dva meča, ali sigurno je da neće biti lako, posebno protiv Radničkog u Nišu. To je iskusna ekipa koja u poslednje vreme, predvođena sjajnim strategom Batakom, beleži odlične rezultate. Ipak, potenciram kod mojih igrača da u svaki meč, bilo ko da je rival, makar to bili Crvena zvezda ili Partizan, ulazimo da se nadigravamo i da idemo da ih pobedimo. Nije lako, u ovoj našoj ligi, ako izuzmemo prve dve ekipe, nema neke velike razlike, a to se vidi i po rezultatima. Zbog toga u svaku utakmicu morate da uđete maksimalno motivisano i bez pristupa ’’lako ćemo’’. Gubili smo bodove od Novog Pazara, Radnika kod kuće, pod znacima navoda ekipa koje su u donjem dnu tabele. Čukarički ima potencijal da igra na ovaj način, bez obzira na rezultat.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Čukaričkog igra se u subotu 11. decembra 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Čukarički