Niški Radnički u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Radoslav Batak ističe da očekuje težak meč, na teškom terenu, ali i da su njegovi igrači maksimalno motivisani:

’’Čeka nas izuzetno težak meč. U goste nam dolazi mlada, poletna i ambiciozna ekipa, koja ove sezone igra veoma dopadljiv i atraktivan fudbal. Predvodi ih moj kolega i prijatelj Saša Ilić, igraju ofanzivno, daju dosta golova, a posebno su bili dobri u prethodne dve utakmice koje su dobili ukupnim rezultatom 8:0. Maksimalno ih respektujemo, ali i mi ćemo se nešto pitati na našem terenu. U seriji smo dobrih igara i treba samo da na isti način uđemo i u ovaj meč. Odgovorno i disciplinovano od prvog minuta. Spremni smo za sve situacije, najavljuje se kiša, što znači da će teren biti loš, ali kako nama, tako i njima. Motivisani smo i daćemo sve od sebe da pobedimo ovu utakmicu. Iza nas je dosta teških utakmica, ostala su nam još dva meča do kraja polusezone i mnogi igrači su roviti. Ipak, te povrede nisu teže prirode i svi su u konkurenciji da igraju u subotu. Videćemo još što se tiče startne postave. Mi imamo gro prvog tima, ali pred nama je specifičan protivnik i težak teren, pa ćemo prema tome i odrediti ko će igrati. U svakom slučaju, na teren će izaći najjači sastav u ovom momentu, odnosno onaj za koji smatram da će nam doneti tri boda protiv Čukaričkog.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Čukaričkog igra se u subotu 11. decembra 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš