Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da igra u prethodnom kolu može značiti prekretnicu za dalji tok šampionata:

’’Pripremamo se za ovu utakmicu i znamo šta nas čeka. Vremenski uslovi su loši te se moramo prilagoditi na gostujući teren. Ono što očekujem jeste da budemo na visokom nivou sa protivnikom koji će sigurno biti silno motivisan, jer igra na svom terenu. Naši fudbaleri su u dobrom raspoloženju nakon poslednje utakmice, a način na koji smo došli do tog boda može biti važan faktor u daljem toku prvenstva i da nas pogura na bolju poziciju na tabeli, što po našem kvalitetu i zaslužujemo. I jedni i drugi ćemo želeti da izađemo iz te serije. Radnički je promenom trenera došao do dva boda iz dva gostovanja, te će sada verovatno želeti sva tri boda. Od nas međutim sve zavisi, da rezultat bude ipak u našu korist. Dobro smo se pripremili, a igrači samo treba da igraju kao u prethodne naše dve utakmice i očekujem da nam to bude dovoljno za pozitivan rezultat.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i TSC-a igra se u subotu 11. decembra 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK TSC