Najbolji igrač 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Aleksandar Stanisavljević, dvostruki asistent u pobedi Voždovca nad ekipom Vojvodine u Beogradu.

Odigrano je još jedno kolo šampionata u kome je viđeno nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva, a jedan od takvih je i duel Voždovca i Vojvodine na Dušanovcu. Beograđani su u potpunosti nadigrali i porazili četvrtoplasirani tim na tabeli, a najzaslužniji za to je iskusni prvotimac ’’zmajeva’’ Aleksandar Stanisavljević. On je na ovom susretu dva puta na perfektan način asistirao saigračima kod postizanja golova, pokazavši da je jedan od lidera ove ekipe i jedan od najkvalitetnijih igrača. Zbog toga je upravo on naš izbor za najboljeg aktera ove runde takmičenja, a treba reći da su u najužoj konkurenciji bili i prvotimac ’’brđana’’ Asmir Kajević i defanzivac crveno-belih Milan Rodić.


FOTO: FK Voždovac

Aleksandar Stanisavljević (32) je rođen u Požarevcu, igra na poziciji krilnog napadača, a u mlađim kategorijama nastupao je za austrijske klubove Braunau i SV Ried. Tokom seniorske karijere nastupao je za austrijske klubove SV Ried, WAC St.Andra, SV Horn, Ostbahn XI, Vienna, 1.SC Sollenau i Vorwarts Steyr, mađarski Zalaegerszeg, Slogu iz Petrovca na Mlavi, OFK Beograd, Donji Srem, Vojvodinu, grčki Asteras Tripoli, Radnički iz Niša, izraelski Bnei Sakhnin, Voždovac, kao i kazahtanske klubove Kaspiy Aktau i Kaysar. U fudbalski klub Voždovac se vratio u februaru ove godine, a tokom aktuelne sezone zabeležio je 15 superligaških nastupa, uz 2 postignuta pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: