Niški Radnički u okviru 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Topoli gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Radoslav Batak ističe da je rival u lošoj seriji, ali da će sigurno pokušati da iskoristi novu energiju koju donosi novi stručni štab. Ipak, veruje da će njegov tim uspeti u nameri da nastavi sa dobrim igrama i rezultatima:

’’Postavili smo neke standarde u igri u prethodnih mesec dana i ispod toga nemamo više pravo da idemo. Pred nama je zahtevna utakmica i protivnik koji je u lošoj seriji i koji u poslednje vreme postiže rezultate ispod svojih očekivanja. U pitanju je izuzetno organizovan klub na svim nivoima, imaju novog trenera i probaće sigurno da nas na toj energiji ugroze. TSC ima odlične pojedince, temeljno smo se pripremili za njih i neće nas zavarati ovi njihovi negativni rezultati. Verujemo u sebe. Uradili smo dosta dobrih stvari u prethodnom periodu, vezali smo nekoliko kvalitetnih utakmica i želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima. Naš cilj je pobeda. Igraćemo našu igru i trudićemo se da se nametnemo od prvog minuta. Uslovi za igru su tamo idealni i imamo sve preduslove da pružimo jednu dobru partiju i vratimo se u Niš zadovoljni. Štoper Nikola Vujadinović se još uvek nije oporavio od povrede i neće moći da nam pomogne. Dobre vesti su da se vraća Lazar Arsić, nakon što je odradio suspenziju zbog žutih kartona i da je Aleksandar Kovačević potpuno spreman, pošto je u poslednje vreme kuburio sa povredama. Svi ostali su na raspolaganju i spremni su da igraju.’’

Meč 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Radničkog iz Niša igra se u ponedeljak 06. decembra 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš