Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da je protivnički tim u dobroj formi, kao i da je za trijumf u predstojećem duelu neophodan dobar pristup i primena detalja na kojima se radilo na treninzima:

’’Radnički u poslednjih deset utakmica ima samo jedan poraz i to od Crvene zvezde, što samo po sebi govori koliko su jak protivnik. U  dobroj su formi, pobedili su i u Kup utakmici, bolje su pozicionirani od nas na tabeli, tako da smo svesni da je pred nama teška i zahtevna utakmica. Pobeda koju smo izvojevali protiv Kolubare nam sama po sebi ne garantuje novu. Za nove pobede potrebni su dobar pristup, dobra energija i sprovođenje onoga na čemu radimo na treninzima. Verujem da ukoliko budemo takvi na predstojećem meču, ako dobro izađemo na teren, možemo zasluženo da trijumfujemo. Ja sam odmah po dolasku u TSC rekao da trenutna pozicija kluba na tabeli nije realna i da je na svima nama da iz dobre energije izvučemo neke osnovne principe igre koje želimo da sprovodimo, a koji će nam pomoći da dođemo do povoljnog rezultata. Utakmica sa Radničkim je idealna da se bodovno približimo vrhu tabele na kome TSC po svom kvalitetu treba da bude.’’

Meč 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Radničkog iz Niša igra se u ponedeljak 06. decembra 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK TSC