Ekipa beogradskog Voždovca će u zaostalom susretu 10. kola Linglong Tire Super lige Srbije odmeriti snage sa gradskim rivalom, ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Aleksandar Linta ističe da crveno-beli lako kažnjavaju greške rivala, da je posle toga teško vratiti se u pravi ritam, zbog čega je važno igrati koncentrisano i čvrsto od starta:

’’Pokazali smo u prvom poluvremenu utakmice sa Partizanom da možemo da igramo sa jakim protivnicima, ali isto tako i da greške moramo da svedemo na minimum da bi ishod bio drugačiji. Crvena zvezda je ozbiljna ekipa koja greške gotovo uvek kažnjava. Teško je posle toga vratiti se u pravi ritam, te ćemo pokušati da koristimo svaku šansu koja nam se ukaže i igramo čvrsto od prvog minuta. Imamo samo tri dana između dve veoma teške utakmice, ali motivacije ne fali.’’

Zaostali meč 10. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca igra se u sredu 01. decembra 2021. godine, sa početkom u 18:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na programu TV Arena sport 1 Premium.

FOTO: FK Voždovac