Beogradska Crvena zvezda u zaostalom susretu 10. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da ’’zmajevi’’ igraju kvalitetan i otvoren fudbal, što uvek odgovara njegovom timu:

‘’Teren je najbolje merilo, bilo je teško gostovanje i u Lučanima, pa smo ga pretvorili u jednu dobru partiju, iako smo imali poteškoća na početku. Poslednja utakmicu protiv Spartaka smo otvorili na vreme, malo spustili ritam. Posle toga u drugom poluvremenu dodali koliko nam je bilo potrebno. Zadovoljan sam, mislim da i dalje držimo sve karte u svojim rukama. Uradili smo analizu, Voždovac ne odustaje od svog stila igre, od golmana kreću, ne plaše se, izlaze visoko. Odigrali su dobru utakmicu, imali jednu ili dve šanse kod povoljnog rezultata. Spremamo se za njih dosta dobro i mi ćemo izaći dosta jako, na svaku loptu. Već godinama su prepoznatljivi po tome da se radi o ekipi koja želi loptu na zemlji i neće odustati od igre. Nama uvek odgovara ekipa koja dođe da se nadigrava sa nama. Svesni smo cele situacije, sve nam to daje snagu da damo i više od  naših mogućnosti. Sutra imamo priliku da se približimo vodećem na tabeli na minus tri boda, sve držimo u svojim rukama.’’

Zaostali meč 10. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca igra se u sredu 01. decembra 2021. godine, sa početkom u 18:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na programu TV Arena sport 1 Premium.

FOTO: FK Crvena zvezda