Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dragan Radojičić ističe da je zadovoljan igrama i zalaganjem svojih igrača, kao i da očekuje da im se takav pristup obavezama vrati kroz rezultate:

’’Kada su u pitanju igra, zalaganje, borbenost i htenje, tu sam ponosan na moje momke. Iako osporavani od mnogih, igraju veoma dobro. Treniraju i ponašaju se profesionalno. Sada bismo morali da iskoristimo prednost domaćeg terena i da osvojimo tri važna boda protiv kvalitetnog protivnika. Proleter je klub koji sam vodio ne tako davno i izuzetno ga poštujem u svakom pogledu. Imaju rezultate koji su u skladu sa njihovim igrama. Uzeli su bod Partizanu u Beogradu, pobedili Voždovac, a pre toga ostvarili su četiri trijumfa u nizu. Ipak, očekujem da nam se konačno nešto vrati, jer konstantno igramo dobro.’’

Meč 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Proletera igra se u ponedeljak 29. novembra 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar