Milanovački Metalac u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da je trijumf nad TSC-om značajno podigao samopouzdanje igrača, kao i da očekuje dobru igru i povoljan rezultat  u duelu sa renomiranim protivnikom:

’’Zna se koji su naši najbolji klubovi, među njima se poslednjih godina pozicionirao i Čukarički. Kod nas je, posle trijumfa nad TSC-om, svima skočio elan, samim tim i očekivanja, što je i normalno. Tu pobedu su momci zaslužili fenomenalnom timskom igrom i mi jedino tako možemo protiv ekipa koje su na papiru jače od nas. U tom smislu, sigurno da je Čukarički favorit, zbog svoje pozicije na tabeli, ali i kvaliteta. Moji igrači su već nebrojeno puta pokazali da ih upravo takvi protivnici posebno motivišu na dobru igru. Imali smo celu sedmicu da se pripremimo, što je za nas jako bitna okolnost, i mislim da ćemo ponovo, uz izražen timski rad i intenzitet u igri, biti u subotu na pravom nivou da odigramo dobru utakmicu protiv još jednog velikog protivnika. Nadam se da će nam to biti dovoljno za povoljan rezultat.’’

Meč 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Čukaričkog igra se u subotu 27. novembra 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Metalac