Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u zaostalom susretu 10. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Trener golmana u stručnom štabu gostujućeg tima Silard Farago ističe da nije zadovoljan rezultatima postignutim u prethodnim utakmicama i da će ekipa dati sve od sebe da utakmicu protiv Radnika odigra dobro, ostvari što bolji rezultat i povrati poljuljano samopouzdanje:

’’U ovom momentu fokus stavljamo na psihološku pripremu tima. Za ekipu je najbitnije da se stabilizuje, da igrači povrate veru u sebe i da se vrate u pobednički kolosek. Kratak je period između utakmica, svake nedelje igramo po dve i zato se trudimo da za to vreme regenerišemo ekipu i da igračima povratimo optimizam. U poslednje tri utakmice smo umesto devet osvojili samo dva boda. Relativno lako smo primali golove i sada je imperativ da se vratimo u pobednički ritam. Samo dobrom igrom i vezanim pobedama možemo igračima da povratimo elan i samopouzdanje.’’

Zaostali meč 10. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i TSC-a igra se u sredu 24. novembra 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK TSC