Surdulički Radnik u zaostalom susretu 10. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dušan Đorđević ističe da će u ovom susretu bodove odneti ekipa koja se bolje snađe na teškom terenu i koja pokaže veče zalaganje:

’’Pred nama je još jedna u nizu teških utakmica za nas i poziciju na kojoj smo mi trenutno. Vremenski uslovi su se već izmenili, tereni za igru su sve teži. Na svim utakmicama u ligi se vidi neka borba, ali ne i neka lepota ovog sporta. Videćemo sutra ko će biti borbeniji i ko će se bolje snaći na takvom terenu, biće u prednosti. Dolazi nam gost koji ima izuzetan kvalitet, ali je u nekoj vrsti krize, nije na nekoliko utakmica pobedio i to ne sme da nas zavara. Imaju fenomenalne pojedince, selektirane, brze, prodorne, tako da nas očekuje teška utakmica. Mi moramo takvoj ekipi pružiti žestok otpor i nadati se dobrom rezultatu. Svi su nam igrači na raspolaganju, osim kapitena Uroša Stojanovića kome treba još neko vreme za oporavak. Ono što je sigurno jeste da ćemo imati promene u timu u odnosu na prošlu utakmicu, a oni koji sutra budu izašli na teren, siguran sam da će dati sve od sebe da napravimo dobar rezultat.’’

Zaostali meč 10. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i TSC-a igra se u sredu 24. novembra 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Radnik