Beogradski Čukarički u okviru 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba ’’brđana’’ Saša Ilić ističe da je u zaostalom meču 2. kola sa istim rivalom igra bila ispod očekivanog nivoa i da je za pobedu u novom duelu neophodno mnogo više želje i energije:

’’Jednostavno je, ono što je Čukarički pokazao u Novom Pazaru daleko je od onoga što očekujem. Domaćinu bih još jednom da čestitam na gostoprimstvu, a njihovim igračima na fer i korektnoj igri. Moramo u naredni meč da uđemo sa daleko boljim pristupom, od prvog minuta, sa daleko većom željom i energijom, jer će nam u protivnom biće izuzetno teško. Novi Pazar se pokazao kao dobar rival, izvukli su maksimum u tom trenutku, ponavljam možda su mogli i više. Sada sledi nova utakmica, prethodnu ćemo analizirati. Na nama je da u kratkom vremenskom intervalu ispravimo greške, kojih je bilo na pretek. Ostaje nam da vidimo danas u kakvom su stanju igrači i ko će od njih biti spreman za meč u ponedeljak protiv Novog Pazara. U međuvremenu ostali smo i bez Stefana Kovača, koji je zaradio četvrti žuti karton u sezoni. Ali, Čukarički ima veliki fond kvalitetnih igrača, na nama je da pronađemo najbolju moguću kombinaciju za predstojeći meč. Bez obzira ko će na teren, pristup meču mora da bude daleko bolji.’’

Meč 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Novog Pazara igra se u ponedeljak 22. novembra 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Čukarički