Niški Radnički u okviru 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Radoslav Batak ističe da očekuje maksimalnu fokusiranost svojih igrača i pobedu u susretu sa velikim rivalom:

’’Pred nama je jedna veoma teška utakmica protiv ozbiljnog protivnika. Poznajemo ekipu Napretka, veoma dobro ih vodi jedan iskusan stručnjak, Milan Đuričić. Na terenu ih predvode odlični igrači poput Marjanovića, Đuričkovića i Sprema. Imaju dobru sezonu i čeka nas ozbiljan test u Kruševcu. Međutim, ukoliko mi želimo u gornji deo tabele, a želimo, moramo da izađemo na ovaj meč fokusirani, da damo maksimum i da učinimo sve što je u našoj moći da dobijemo ovu utakmicu. Imamo i određenih poteškoća, a tiču se kadrovske situacije. Кovačević, Bjeličić i Duronjić su povređeni i neće igrati, juče se povredio i Spasić, a Vukadinović je tokom ove pauze napustio Radnički. Bez obzira na to, mi iza sebe imamo dve nedelje odličnog rada. Idemo u Kruševac optimistični i samouvereni, pokušaćemo da se od početka nametnemo na terenu, da se mi pitamo i da kroz takav pristup dođemo do željenog rezultata, a to je pobeda.’’

Meč 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Radničkog iz Niša igra se u subotu 20. novembra 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš