Kruševački Napredak u okviru 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da je ovaj meč od ogromne važnosti i za tim i za navijače, kao i da će njegov tim igrati otvoreno i ići na pobedu:

’’Igramo jednu za nas, ali i za navijače, jako bitnu utakmicu. Generalno, neophodna su nam tri boda. Igrači imaju veliku želju da pobede, primetno je to u radu tokom cele nedelje. Trijumf bi nam garantovao stabilnost pred finiš sezone i učinićemo sve da pobedimo, mislim fudbalski. Izgaraćemo na terenu svih devedeset minuta sa željom da budemo bolji nego na prethodnoj utakmici, na koju više ne želimo da se osvrćemo. Predstojeća nam je najvažnija i biće putokaz pred finiš. Dakle, otvoreno na pobedu, uz poziv navijačima da dođu i pomognu, jer u subotu je svaki segment jako bitan. Imaju Nišlije problema, Pejović neće igrati, Kovačević ima problem sa ligamentima. Moraće da urade neku rotaciju u sredini. Očekujemo Kahrimana, desno Aksentijevića, levo Stankovića, tu Stevanovića i Vujadinovića. U sredini možda Mitrović, Japanac i tu imaju neke dileme. U napadu Škrbić, Duronjić, eventualno neko od klinaca, možda Vanja Ilić. Očigledno, imaju problem na zadnjem veznom i to će u jednom delu da im poremeti balans u ekipi. Što se tiče naše kadrovske situacije, osim Raškovića koji je upario kartone, očekujem da će svi biti spremni.’’

Meč 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Radničkog iz Niša igra se u subotu 20. novembra 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Napredak