Lazarevačka Kolubara u okviru 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Đurđević ističe da je ekipa Radnika u dobroj formi, ali da se on uvek trudi da dešavanja na terenu zavise od njegove ekipe:

’’Uvek kad igramo sa nekom ekipom sa kojom smo se već sastajali nekako volim da se podsetim te utakmice. Osećam da smo ostali ’’kratki’’ za bodove u odnosu na igru koju smo prikazali u toj utakmici. Odigrali smo tada vrlo kvalitetno, bili dominantni, ali smo stigli samo do jednog boda. Imali smo veliki broj povređenih igrača u prethodnom periodu. Na najbolji mogući način smo iskoristili ovu pauzu, uz adekvatan medicinski tretman i treninge, tako da sada imam ’’slatke muke’’ da sastavim tim. To je uvek za nas trenere dobro, jer jaka konkurencija donosi kvalitet. Ekipu Radnika poštujemo, u dobrom su nizu, iznenadili su i Zvezdu. Dobro idu, stabilni su, ali ja se uvek trudim da sve zavisi od nas na terenu. Potreban nam je kontinuitet, trebaju nam vezane pobede, upisivanje bodova. To je ono što u ovoj našoj ligi donosi mir i stabilnost. Verujem u ovu ekipu koju vodim i u ono što radim, kao i u to da idemo na pravi način ka zacrtanom cilju.’’

Meč 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Kolubare igra se u subotu 20. novembra 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Kolubara