Surdulički Radnik u okviru 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dušan Đorđević ističe da se nada osvajanju sva tri boda i pomeranju ka gornjem delu tabele:

’’Ova liga je od smanjenja drugačija, svako može svakoga da pobedi, osim onih najboljih. Sutrašnju utakmicu očekujemo sa neizvesnošću i oprezom, zato što znamo koliko bi nam značio dobar rezultat i koliko bi značilo da nastavimo ovaj dobar niz. Bilo bi od izuzetne važnosti da osvojimo sva tri boda i krenemo polako ga gornjem delu tabele. Znamo da to neće biti lako, ekipa Kolubare ima nekoliko vrlo kvalitetnih i iskusnih igrača, neki od njih su igrali u inostranstvu, tako da nas sutra očekuje žestoka borba. Ipak, ja se nadam da smo došli do nivoa i spreme i forme, tako da možemo da se nadamo najboljem.’’

Meč 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Kolubare igra se u subotu 20. novembra 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Radnik