Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u zaostalom susretu 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuju goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima  Dragan Radojičić ističe da je optimista i da njegov tim u ovom duelu može samo da dobije:

’’Dobro smo iskoristili pauzu u takmičenju. Kvalitetno smo radili tokom prethodnih deset dana, ali nismo bili kompletni, jer su šestoricu mučile ili još uvek muče povrede. Pojačali smo ritam treninga. Protivnik je izuzetno kvalitetan, pa u predstojećem meču možemo samo da dobijemo. Znamo sve o Čukaričkom, kao i oni o nama. Mislim da smo se spremili najbolje moguće. Uvek sam pun optimizma i verujem u ove momke koji daju sve od sebe i ’’ginu’’ na terenu. Želim im da ponove igru iz prethodna tri ligaška meča u kojima nisu imali sreće. Pozivam publiku da nas podrži u što većem broju. Kolega Saša Ilić će pokušati da iznenadi mene, a ja njega. Probaćemo da budemo uspešniji u tom nadmudrivanju i da obradujemo brojne navijače. Znam koliko bi mojim fudbalerima značila pobeda, jer sam svestan koliko su patili posle nekih ispuštenih pobeda.’’

Zaostali meč 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u četvrtak 18. novembra 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Novi Pazar