Kragujevački Radnički 1923 u okviru 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Vladimir Radenković ističe da je ekipa u rezultatskoj krizi, ali da ga raduje što kod igrača vidi nezadovoljstvo i snažnu motivaciju da to prekinu:

’’Bez obzira na negativni niz od pet vezanih poraza, moram reći da me raduje stav igrača u poslednje dve utakmice protiv Crvene zvezde i Radničkog iz Niša. Evidentno je da to neko unutrašnje nezadovoljstvo trenutnim rezultatima kod igrača stvara jak motiv da na terenu pruže svoj maksimum, kako bi što pre vratili pobedničku atmosferu u svlačionicu. Uz takav pristup, verujem da ćemo vrlo brzo uspeti da prevaziđemo ovu seriju loših rezultata, koja je sigurno frustrirajuća za sve ljubitelje fudbala u Kragujevcu. Bez neke lažne skromnosti, očekujemo pobedu u predstojećoj utakmici. To naravno ne znači da ćemo lako doći do nje. Mladost je jedna jako kvalitetna i iskusna ekipa, koja je u usponu forme. Imaju veliki broj igrača koji su prilično vešti u igri ’’jedan na jedan’’, na šta treba posebno da obratimo pažnju. Igraju dosta direktno, probijaju po bokovima i sa iskusnim Bojovićem jako su opasni u šesnaestercu. Naravno da i mi imamo neke svoje kvalitete koje ćemo nastojati da iskoristimo, ali ono što je najvažnije to je da sačuvamo mirnoću i smirenost u igri i da ne dozvolimo sebi bilo kakav vid nervoze, već da strpljivo čekamo na pravu šansu.’’

Meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Mladosti igra se u ponedeljak 08. novembra 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923