Beogradski Partizan u okviru 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da je teško pobeđivati u kontinuitetu sa ovako gustim rasporedom, da je prošli susret bio neizvestan, ali da su igrači izuzetno motivisani:

’’Svakog dana radimo, pričamo o takmičarskom duhu, menjamo dosta igrača, jer želimo da svi ostanu u fokusu, da osećaju da su deo grupe. Teško da samo 12-13 igrača moglo da izdrži ovaj dosadašnji ritam. Taj pritisak da moramo svakog puta da budemo na maksimumu je izuzetno težak. Sada smo na dobrom putu, prezadovoljan sam momcima, kako oni sve to prihvataju, kako su fokusirani, koncentrisani. Svesni su i oni sami da imaju samo jedan cilj ispred sebe i idu sami ka njemu, nikakvi motivacioni govori oko toga nam nisu potrebni. Plaši me malo to što sa Proleterom imamo skor 11-0, nisam znao za taj podatak. Ja sam uvek oprezan, jer ne može uvek da ide na taj način. Svaka je utakmica posebna, teško smo ih pobedili na našem stadionu prošlog puta, bilo je 1:0, oni su imali prečku pred kraj, moglo je da ode u drugom pravcu. Što se tiče sastava, moram da vidim prvo u kakvom su stanju igrači, na koga mogu da računam. Zdjelar i Šćekić sigurno neće biti u kombinaciji, za ostale ćemo videti.’’

Meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Proletera igra se u nedelju 07. novembra 2021. godine, sa početkom u 20:15 časova.

FOTO: FK Partizan