Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da se nada nastavku dobrih igara i rezultata, bez obzira na kvalitet rivala:

’’Za nas svaka utakmica ima podjednaku važnost, jer donosi ili odnosi bodove. Objektivno, očekuje nas duel sa najjačom ekipom u odnosu na protivnike iz prethodnih par kola. Znamo našu snagu, idemo da se nadigravamo  sa kvalitetnim protivnikom. Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama i rezultatima. Poprilično dobro poznajem ekipu Radničkog iz Niša mada se ona znatno promenila u odnosu kada sam ja bio tamo, ima bar desetak novih igrača. Okrećemo se našoj igri i našim mogućnostima. Optimizam gajimo i na činjenici da nam se u tim vraćaju oporavljeni Nemanja Nikolić i Milošević, kao i Šimura posle kartona. Nedostajaće jedino Nemanja Mihajlović koji ima povredu primicača, tako da putujemo u jakom sastavu.’’

Meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Spartaka igra se u nedelju 07. novembra 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK