Niški Radnički u okviru 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Radoslav Batak ističe da je ekipa u usponu forme i izuzetno motivisana, kao i da je cilj da se na reprezentativnu pauzu ode sa još tri boda na kontu:

’’Dolazi nam ekipa koja je u usponu forme i koja je od promene trenera ušla u seriju dobrih rezultata. Oni su odlična i ofanzivno orijentisana ekipa, a kvalitet im je značajno nadograđen povratkom napadača Nikolića. To je ekipa koja voli da se nadigrava sa svima i pred nama je jedan veoma zahtevan duel. Mi smo, sa druge strane, za kratko vreme odigrali tri izuzetno naporne utakmice i u njima ostvarili cilj i upisali tri pobede. Zadovoljan sam atmosferom u ekipi. Igrači dobro rade, pozitivni su i raspoloženi i nadam se da ćemo u nedelju imati isti pristup kao i na prethodnim mečevima, da ćemo na terenu ostaviti i poslednji atom snage i da ćemo ovaj ciklus završiti na perfektan način, sa sva četiri trijumfa. Štoper Stevanović je dobio četvrti žuti karton i moraće da preskoči Spartak. Povređen je i drugi štoper Bjeličić, tako da će partner Vujadinoviću u srcu odbrane biti Savić, koji je kasno došao, ali kvalitetno trenira i polako dostiže optimalnu formu. On je igrao protiv Dinama iz Vranja u Kupu Srbije i ostavio dobar utisak. Svi ostali su spremni i mogu da kažem da umora nema i pored zgusnutog rasporeda, što pokazuje da smo fizički došli na nivo koji nam je neophodan za ovu fazu sezone. Maksimalno smo motivisani, znamo da igramo sa jakom ekipom koju respektujemo, ali naša je velika želja da na predstojeću reprezentativnu pauzu odemo sa 23 boda na našem kontu i pozicioniramo se u gornjem delu tabele.’’

Meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Spartaka igra se u nedelju 07. novembra 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš