Lazetić: Ja ću se boriti da izvučem maksimum od ekipe i svih igrača

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 155

Milanovački Metalac okviru 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da je ekipa u rezultatskoj krizi, ali da ima još dosta utakmica do kraja i da veruje u svoje igrače:

’’Pre svega čestitam kolegi Đorđeviću na pobedi protiv Zvezde, o kojoj se još priča. Svi znamo koliko je teško, skoro nemoguće, postići tako nešto u prvenstvu. Mi se dobro poznajemo i sa polaganja za licence, on je jedan od najboljih naših trenera i već se vidi u Radniku zašto je to tako. Radnik je zato ekipa u uzlaznoj formi i nas čeka još jedna vrlo teška utakmica, posebno ako imamo u vidu položaj u kom se nalazimo. Poslednja sam osoba koja će da upire prstom i baca drvlje i kamenje na jednog, dva ili tri igrača, kad smo nezadovoljni rezultatom. Svi smo odgovorni, i kad je dobro, i kad je loše. Ovo je sigurno jedan od tih lošijih perioda, ali tu smo gde smo, moramo se nositi s tim zajedno. Mnogi su očekivali više od Metalca, ali mi smo od starta znali koliko je uvek teže igrati i biti uspešniji u toj drugoj sezoni zaredom posle ulaska u Super ligu. Sad je svima jasno da te priče kako Metalac može da bude peti, četvrti i slično, nisu bile realne, pa je utoliko teže svima da prihvate trenutnu poziciju i mogućnost da se igra za opstanak. Ali, do kraja ima još više od dvadeset utakmica i ja ću se boriti da izvučem maksimum od ekipe i svih igrača, iza kojih i dalje stojim. Neki ljudi mogu da misle da nisam prava osoba za ovo, možda su u pravu, međutim, ja verujem u ono što radim i nastaviću to da radim dokle god ne odem odavde. Toliko i o tome.’’

Meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Radnika igra se u subotu 06. novembra 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Metalac

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte