Kruševački Napredak okviru 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lazarevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Kolubare.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Milan Đuričić ističe da je prezadovoljan odnosom igrača i rezultatima, kao i da se uz takvu igru ne plaši nijednog protivnika:

’’Deoba četvrtog mesta je veliki uspeh, kako tima, tako i svih ljudi u klubu, od predsednika Nenezića do ekonoma. Nadam se još boljim rezultatima u nastavku, ali isto tako očekujem tešku utakmicu protiv Kolubare, koja je ozbiljno uzdrmana i protiv nas hvata poslednji voz. U prvom kolu smo slavili sa 3:0, ali imali su Lazarevčani svoje periode. Zato je jako važno na koji način ćemo odgovoriti i suprotstaviti se. Jedno je sigurno, kada osetim nivo energije na terenu, kakav su momci izneli u Gornjem Milanovcu, nema rivala kog se plašim. Stalno im ponavljam, ujedinite energiju i pokažite moć. Učinili su to protiv Metalca i bilo mi je zadovoljstvo da sedim na klupi.’’

Meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Napretka igra se u subotu 06. novembra 2021. godine, sa početkom u 14:55 časova.

FOTO: FK Napredak